Governor Schwarzenegger To Raise Taxes

Filed Under (The HELL You Say!) by admin on 12-08-2009

The state of California is in serious financial trouble.  Since 1996, 82 hospitals have been forced to close their doors, due to the emergency treatment of illegal aliens.  The law requires them to treat these persons.

California’s deficit estimates approach $20 Billion dollars for this fiscal year.  In San Diego, the “Class A” office space vacancy is over 25%.  The inland area is littered with half finished housing developments.  Foreclosure sales are approaching the majority of sales in the state.

Now retailers are shutting down everywhere.  Starbucks is closing stores.  Home Depot is closing stores.  And CA retailer Mervyns is in HUGE trouble.  Governor Schwarzenegger is contemplating raising taxes.

Arnold, before you burden the citizens of your fine state with higher taxes, let me give you some facts and suggested remedies to help you avoid that.

All 10 of these statistics are taken directly from the Los Angeles Times

1. 40% of all workers in L. A. County ( L. A. County has 10.2 million people) are working for cash and not paying taxes. This is because they are predominantly illegal immigrants working without a green card.

SOLUTION:      There are millions of dollars that could be realized for the state, if they would tax these people.

2. 95% of warrants for murder in Los Angeles are for illegal aliens.

SOLUTION:      Arrest & deport them.

3. 75% of people on the most wanted list in Los Angeles are illegal aliens.

SOLUTION:      Arrest and deport them.

4. Over 68% of all births in Los Angeles County are to illegal alien Mexicans on Medi-Cal , whose births were paid for by taxpayers.

SOLUTION:      Have them pay for those births with the money that should be declared as taxes.

5. Nearly 35% of all inmates in California detention centers are Mexican nationals here illegally .

SOLUTION:      Take Arizona’s Sherriff Joe Arpaio’s example, and deport them.

6. Over 300,000 illegal aliens in Los Angeles County are living in garages.

SOLUTION:      Replace the illegals with cars…then arrest & deport them.

7. The FBI reports half of all gang members in Los Angeles are most likely illegal aliens from south of the border.

SOLUTION:      Arrest & deport them.

8. Nearly 60% of all occupants of HUD properties are illegal.  Housing and Urban development should not be subsidizing crime.

SOLUTION:      Arrest & deport them.

9. 21 radio stations in L. A. are Spanish speaking.

10. Of the 10.2 million residents in L. A. County, 5.1 million people speak English, 3.9 million speak Spanish.

  • Less than 2% of illegal aliens are picking our crops, but 29% are on welfare.

  • Over 70% of the United States’ annual population growth (and over 90% of California , Florida , and New York ) results from immigration.

  • 29% of inmates in federal prisons are illegal aliens.

I hope you find these handy little tips helpful governor.

Comments:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.